Followers

Tuesday, November 29, 2011

Haa Teruna ?

Selalu ramai orang memperkatakan tentang DARA bila mahkota sesuatu gadis tuh musnah(dara) gadis itu terus dihangap hina,pelacur etc...Padahal kite tak tahu mungkin gadis tersebut dipaksa,memaksa segala sa la, yang sebaliknya tuh tak diambil kira laa..Tuh memang cari penyakit sendiri..

entry kali ini saya nak cerita serba sedikit tentang tips untuk kaum hawa untuk mengetahui Boyfriend anda masih teruna atau sebaliknya.KESAN TERUNA LELAKI
Teruna lelaki seringkali dipandang remeh oleh kaum wanita. Jangan dipandnag remeh sangat sebab kadangkala ia boleh membuktikan bahawa lelaki tersebut telah melakukan perkara itu (zina) dengan orang lain ataupun tidak.

Kalau ramai lelaki kat luar sana selalu memikirkan tentang dara seorang gadis atau wanita kenapa pula kaum hawa ini tidak perlu memikirkan tentang teruna kaum lelaki. Walaupun ada segelintir kaum hawa yang mengambil tahu tentang perkara ini namun ia tidak akan merubah apa-apa. Cuma hanya sekadar untuk info atau pengetahuan sahaja.


Mungkin juga ramai wanita di luar sana yang mahu mengahwini lelaki yang berstatus teruna dan ada juga kyang tidak ambil kisah mengenai perkara itu. Mereka yang mengambil tahu tentang perkara ini adalah mereka yang mahu mendapatkan keharmonian dalam rumah tangga. Namun sekarang mungkin sudah tidak ramai lelaki yang mempunyai status teruna.


Bagi kaum wanita yang mahu mengambil tahu tentang perkara ini boleh melihat tips dan juga pandnagan di bawah tentang cara mengesan teruna lelaki.
TIPS CARA KESAN TERUNA LELAKI


Pertama :
Lelaki yang berstatus teruna kebiasaannya akan melihat wajah perempuan atau muka seseorang gadis. Manakala lelaki yang tiada teruna selalunya lebih tertarik pada tubuh seseorang wanita.


Kedua :
Lelaki yang berstatus teruna kebiasaannya akan mengalihkan perhatian apabila diperhatikan oleh seseorang gadis atau wanita. Namun bagi lelaki yang tiada teruna selalunya akan tetap memandang wanita tersebut tanpa mengalihkan pandangan ke tempat lain.


Ketiga :
Lelaki teruna akan tunduk ke bawah apabila diperhatikan oleh wanita. Lelaki yang tiada teruna pula akan menunjukkan reaksi bersahaja.


Keempat :
Lelaki yang masih lagi teruna akan malu-malu apabila makan di hadapan wanita cantik manakala lelaki yang tiada teruna kebiasaannya akan menunjukkan reaksi bersahaja dan makan seperti biasa.p/s : Nantikan cara mengesan teruna lelaki untuk bahagian kedua nanti.mastermind
gaddafiasward

No comments:

Post a Comment