Followers

Tuesday, December 6, 2011

part 2

Bagaimana Nak Mengetahui Lelaki Teruna part 2


Salam semua masih ingat entry sebelum ini aku ade cerita tentang cara mengetahui teruna dan aku janji nak ade (part 2) kan haa ini la, Tapi klu ikut negara barat kalau seorang lelaki still teruna akan di pandang enteng mereka menganggap seperti tidak matang.


Aku ada tebaca satu page tu xhabis2 hembus/ kutuk pasal bagaimana nak mengetahui perempuan tu ada dara ke tak.So girl i'm backup Uollsss okey !
Haaaa kalini aku sekali lagi nak kongsi pendapat dan maklumat aku ambil dari dunia ni.

Berikut merupakan antara beberapa kaedah atau cara untuk mengesan lelaki itu masih mempunyai teruna atau tidak.(part 2)

Artikel ini ditulis setelah dikaji serta membuat carian, perbualan dan perbincangan diantara beberapa orang sahabat lelaki dan perempuan.

1. Lelaki teruna membosankan apabila bercinta, gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.2. Lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasangannya.3. Lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita.4. Lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya.5. Lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan.6. Lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja.7. Lelaki teruna terlalu sensitif, mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan.8. Lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik9. Lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik, mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.10. Lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku.

Entri ini tidak sama sekali berniat untuk menjatuhkan kewibawaan lelaki. Namun diakui bukan semua cara diatas dapat mengesan seseorang lelaki itu masih teruna atau tidak. Cuma sekadar berkongsi info dan maklumat yang baik berdasarkan carian, perbualan, kajian serta perbincangan.p/s saya masih Teruna
salam
gaddafiasward

No comments:

Post a Comment